Dragi prijatelji
?Danas Balkanfox gasi devetu svećicu U okviru naše društvene mreže,za ovih devet godina, izrastao je:sajt za upoznavanje i druženje,portal Balkanfox24 sa vestima iz sveta estrade zabave zanimljivosti sa milionskim pregledima stranica mesečno i hiljadama vesti dnevno i radio balkanfox,sa dva svoja kanala radio balkanfox i radio balkanfox plus.Sve ovo dobijate potpuno besplatno.Pitanje dokle ćemo tako moći jer troškovi su sve veći
❤️(hvala našim donatorima bez kojih ovo ne bi bilo ovako)❤️
a vi dobijate maksimalnu zaštitu i kvalitet što ste se i sami uverili. Sve možete da koristite sa svih uređaja uz normalnu brzinu čak i onima koji imaju slabije telefone.
Već od nestašnih klinaca,polako krećemo prema tinedžerskim danima, tako da nam ne zamerite još neku godinu. Šalimo se naravno. Šta da vam kažemo a da ne znate ? Spajamo,razdvajamo,svađamo,mirimo i tako iz godine u godinu.Vole nas,ne vole nas ali spominju nas i to je najbitnije.Svaka reklama pa i ona najgora je reklama Pljuju nas,pa nas posle kopiraju a mi im pomažemo,reklamiramo ih i slično. Znamo kako je jer i sami radimo taj posao.Navikli smo mi na sve to. Bitno je da znate Balkanfox će uvek biti uz vas šta god da vam treba.Ali budite i vi uz nas vašom pomoći idejama sugestijama kritikama jer ovo je vaša mreža.Hvala svim našim članovima, poslovnim partnerima, donatorima svima koji nam pomažu ali i budućima koji žele da nam pomognu u daljem razvoju Balkanfox. ?
?Znamo se ... Vaš Balkanfox?